Home

Meest gestelde vragen over Inhoud & abonnement

Ik krijg niet de informatie te zien die hoort bij mijn abonnement
Als je niet, of andere, informatie te zien krijgt dan je verwacht kun je contact opnemen met NDFR support door te mailen naar ndfr@sdu.nl of te bellen naar 070-3789230 (tussen 8:30 en 17:30 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.

Ik kan de informatie die ik zoek niet vinden
Op ndfr.nl/support-contact vind je video’s met uitleg over hoe je kunt navigeren en zoeken in NDFR. Lukt het je toch nog niet om te vinden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de button ‘Feedback’ aan de rechterkant van de pagina of neem contact op met NDFR support door te mailen naar ndfr@sdu.nl of te bellen naar 070-3789230 (tussen 8:30 en 17:30 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.

Ik heb een inhoudelijke vraag over NDFR
Voor inhoudelijke vragen kun je gebruik maken van de  button ‘Feedback’ aan de rechterkant van de pagina of contact opnemen met NDFR support door te mailen naar ndfr@sdu.nl of te bellen naar 070-3789230 (tussen 8:30 en 17:30 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.

Ik heb een vraag over mijn abonnement
Heb je vragen over je abonnement of wil je je abonnement uitbreiden? Neem dan contact op met NDFR support door te mailen naar ndfr@sdu.nl of te bellen naar 070-3789230 (tussen 8:30 en 17:30 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.

Informatie die wel in het oude NDFR stond kan ik nu niet vinden
Op http://ndfr2.nl/basic/support-contact vind je video’s met uitleg over hoe je kunt navigeren en zoeken in NDFR. Lukt het je toch nog niet om te vinden wat je zoekt? Maak dan gebruik van de button ‘Feedback’ aan de rechterkant van de pagina of neem contact op met NDFR support door te mailen naar ndfr@sdu.nl of te bellen naar 070-3789230 (tussen 8:30 en 17:30 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.

Ik mis specifieke functionaliteit of content in NDFR
We blijven NDFR voortdurende optimaliseren en doen dat in co-creatie met ons testpanel en klanten. Jouw feedback is daarbij belangrijk, dus we horen het graag als je iets mist en waarom dit belangrijk is in jouw werkproces. Hiervoor kun je gebruik maken van de button ‘Feedback’ aan de rechterkant van de pagina of contact opnemen met NDFR support door te mailen naar ndfr@sdu.nl of te bellen naar 070-3789230 (tussen 8:30 en 17:30 uur).

Waar vind ik oudere wetsversies?
Bij de commentaren artikelsgewijs zie je meerdere tabs. Op de tab ‘Wettekst’ lees je de wettekst van het artikel en zie je aan de rechterkant een link naar ‘Lees volledige en historische wetteksten’. Als je hierop klikt navigeer je naar het specifieke artikel binnen de wet en zie je ook een tab ‘Commentaar’ en een tab ‘Versies’. Onder versies bieden we je de historische wetsversies aan.

Ik kan de modellen in NDFR niet vinden
De modellen staan nu op een andere plek en zijn te vinden op https://taxvice-modellen.sdu.nl/. Als je eerder al toegang had tot de modellen heb je dat nu na inloggen ook. Met het voordeel dat je nu toegang hebt tot meer dan 200 handige modellen voor de fiscale adviespraktijk. De modellen zijn thematisch gerangschikt en het is mogelijk om met een zoekopdracht alle modellen te doorzoeken.

Kun je je antwoord hier niet vinden? Neem contact op met onze  070-3789230 of te mailen naar ndfr@sdu.nl