Home

Support NDFR

Wat is NDFR? 

Met NDFR beschik je over één online-omgeving met de meest actuele content. NDFR biedt overzicht, zoekgemak en snelheid en geeft zekerheid bij het nemen van beslissingen en het geven van advies. NDFR biedt bronnen die er toe doen en commentaren die het verschil maken. Altijd onderbouwd. Steeds actueel. 

Instructievideo's
Onze instructievideo's helpen je snel op weg. Productmanager Evelien Verhage licht de nieuwste functionaliteiten toe en staat stil bij de vernieuwingen in NDFR. Denk aan zoeken in NDFR, het commentaar, leeslijsten en de verbeterde functies printen & downloaden.

Nieuw bij NDFR? Volg een product training
Tijdens onze interactieve product training vertellen we je meer over de mogelijkheden en functionaliteiten van NDFR. Stel live vragen aan onze experts zodat je hierna direct aan de slag kan met het fiscale kennisplatform van morgen. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de beschikbare datums. Hier worden regelmatig nieuwe datums aan toegevoegd.

Producttraining NDFR Release (training in 15 minuten)
NDFR wordt steeds verder doorontwikkeld. Naast de kansen die nieuwe technologie ons biedt, blijven we ook kijken naar de behoefte van onze klanten en hoe NDFR daarop kan aansluiten. In deze 15 minuten update delen we in een training de nieuwste functionaliteiten die we hebben gelanceerd.

Maak jij al gebruik van NDFR en wil je optimaal gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten? Schrijf je snel in voor de 15 minuten training via deze link en ontdek alle nieuwe mogelijkheden.

Veelgestelde vragen en advies
Neem ook eens een kijkje bij onze FAQ of neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

NDFR wordt steeds verder doorontwikkeld. Naast de kansen die nieuwe technologie ons biedt, blijven we ook kijken naar de behoefte van onze klanten en hoe NDFR daarop kan aansluiten. In deze 15 minuten update delen we in een training de nieuwste functionaliteiten die we hebben gelanceerd.

Maak jij al gebruik van NDFR en wil je optimaal gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten? Schrijf je snel in voor de 15 minuten training via onderstaande link en ontdek alle nieuwe mogelijkheden.

Meest gestelde vragen

Instructievideo's


 

Commentaren in NDFR
Printen en downloaden in NDFR
Leeslijsten in NDFR
Besluiten in NDFR
Zoeken in NDFR
Expert zoeken in NDFR
Zoeken binnen een pagina in NDFR
Interne documenten NDFR
NDFR Notificaties

Nieuw bij NDFR? Volg een product training

Tijdens onze interactieve product training vertellen we je meer over de mogelijkheden en functionaliteiten van NDFR. Stel live vragen aan onze experts zodat je hierna direct aan de slag kan met het fiscale kennisplatform van morgen.

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de beschikbare datums. Hier worden regelmatig nieuwe datums aan toegevoegd.

Producttraining NDFR Release (training in 15 minuten)

NDFR wordt steeds verder doorontwikkeld. Naast de kansen die nieuwe technologie ons biedt, blijven we ook kijken naar de behoefte van onze klanten en hoe NDFR daarop kan aansluiten. In deze 15 minuten update delen we in een training de nieuwste functionaliteiten die we hebben gelanceerd.

Maak jij al gebruik van NDFR en wil je optimaal gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten? Schrijf je snel in voor de 15 minuten training via onderstaande link en ontdek alle nieuwe mogelijkheden.

Contact

Neem contact op met onze supportafdeling via 070-3789230 of mail naar ndfr@sdu.nl